top of page

KPJ KAMP 

VRIJDAG 27 - ZATERDAG 28 - ZONDAG 29 AUGUSTUS !

Beste Feestgangers…

Vorig jaar voor het eerste sinds het nieuwe KPJ-Aspiranten bestuur dat we het mochten organiseren. Een activiteit dat we als doel stelde bij onze aller éérste vergadering. Het organiseren van het KPJ-Kamp!

 

Jaren lang gingen de Aspiranten van KPJ Teteringen in de voorlaatste week van de zomervakantie op Kamp. Met een grote groep aspiranten én begeleiders maakte van vrijdag tot en met zondag een weekend voor in de boeken.

 

Het weekend heeft nog steeds zijn vaste opbouw. Wat deze precies in houdt gaan jullie mee maken! Het programma voor dit weekend blijft nog een verrassing. Maaaaaaarrr met jullie goede zin zal dit allemaal goed komen.

 

Om jullie alvast een eerste indruk te geven van het KPJ Kamp krijgen jullie al vast een voorproefje van de paklijst:

 

De belangrijkste spullen:

    - Een slaapzak

    - Een luchtbed, matje, kampingbedje of iets anders waar je op kan liggen

    - Genoeg schone kleren voor het weekend

    - Zwemkleding en handdoek

    - Er is een wasgelegenheid, dus mogelijk ook een handdoek en toilet artikelen.

 

Dan nu de spullen die voor jullie (en de leiding) handig zijn

   - Een zaklamp

   - Zak chips, snoep, iets lekkers

   - Gereedschap (deze moet wel in je tas passen dus geen aparte koffers)

   - Handboek: hoe overleef ik in de wildernis.

   - Feestartikelen, denk hierbij aan een rode neus, feesthoed, pruik, kleding enz. (hou er wel rekening mee dat het een aspirantenkamp is, dus neem geen dure artikelen mee die niet kapot mogen of vies mogen worden, want die garantie kunnen wij als bestuur niet bieden)

 

Je wordt vrijdag 27 augustus om 18.30 uur met je fiets op het Willem-Alexander plein verwacht. Daar zullen de groepjes bekent gemaakt worden en zal het weekend beginnen. Er zit een eigen bijdrage van 25 euro bij die je contant op vrijdag inlevert.

Zondagmiddag op 29 augustus zijn wij weer terug op het Willem-Alexanderplein waar je opgehaald kan worden om door je papa of mama in bed gestopt te worden (ja jongens, lach maar, je zult het nodig hebben).

 

Opgeven doe je door ons een mailtje te sturen of door je naam achter te laten op de site vóór 1 augustus.

Mocht je je bedenken heb je de tijd tot 1 augustus om je af te melden. Mocht je je na 1 augustus (zonder goede reden) afmelden, worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

Bij vragen en/of onduidelijkheden.. Laat het ons weten!

Opgaven:

Opgeven doe je hier!

bottom of page